Video

 

“Pellazgët ishin paraardhësit e Thrako-illirëve që flisnin gjuhën e tyre dhe Shqiptarët sot flasin gjuhën e Thrako-ilirëve domethënë Shqiptarët janë Pellazg” – historia e mohuar e popullit tonë hyjnor!

 

Video e rrallë e Shqiptarëve në Itali në vitin 1932