Author: Mili Butka

0

Fjala “La” e gjuhës shqipe – Etimologji

Fjala “La” e gjuhës shqipe – Etimologji aleksanderhasanas May 27, 2017   Vihet re dukshëm, se në fjalorin e gjuhës shqipe mungojnë mijëra fjalë, larguar ato nën petkun e fjalëve “të huazuara”. Ndërkohë shumë...

0

Nazareth – qyteti – “I’Zeus”- Etimologji

Nazareth – qyteti – “I’Zeus”- Etimologji Nazareth: Qyteti i Jezusit CITOJ: Nazareth “Engjëlli Gabriel u dërgua nga Perëndia në një qytet të Galilesë, që quhej Nazaret, te një e virgjër … dhe emri i...