Monthly Archive: June 2017

0

Pashko Vasa dhe Pellazgët.

  Ne nuk jemi të veçantë. E duam vërtet vëndin tonë, por akoma më shumë duam të vërtetën dhe drejtësinë – thoshte Pashko Vasa. Cila ishte ajo e vërteta që e kërkonte Vaso Pashë...

0

GJUHA SHQIPE FLITEJ NGA NUHI-NOAh

Pellazgo-Iliro-Shqiptarët kane lidhje direkte me profetin (Nuh – Noah – Noe).. Ai kishte tre djem Jafetin, Shemin dhe Çamin.. Jafeti, djali me i voglël i , (Nuhit – Noah – Noe) formësoi (indo-europianet) pra...

0

PERËNDESHA ARMENE ME EMRIN “NANA”

TË LASHTA SA VETË NJERËZIMI, TREGOJNË ORIGJINËN E TYRE PELLAZGE Fakte mahnitëse që tregojnë se gjuha shqipe mundet të jete gjuha parë e njerëzimit.. Shqip (NËNA), dialekt Geg (NANA). Ky emër hyjnor,vetëm në gjuhën...